Curatenie birouri, firme, spatii comerciale, curatenie post construct

Servicii curatenie


 
 

Servicii speciale

 

Sfaturile noastre:

  • Lipsa experientei duce la deteriorarea sticlei si a tocariior;
  • Murdaria si depunerile de pe sticla si tocarii vor fi indepartate doar cu ustensile profesioniste;
  • Solutiile utilizate nu trebuie sa fie acid; ele pot distruge tocaria si chederul.


Curatarea suprafetelor vitrate

Curatarea si spalarea geamurilor si a suprafetelor vitrate  Curatarea si spalarea geamurilor si a suprafetelor vitrate
Acest serviciu se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice.

Se executa profesional, prin tehnica moderna. Modalitatile de curatare se vor efectua in functie de suprafata si de tipul de murdarie existent.

Detalii tehnice:
Curatarea suprafetelor vitrate se executa doar in urma unei expertize minutioase. Sticla tratata sau in stare pura, cu folie anti-efractie/de securitate/reflexiva sau mata se va curata foarte atent, mai ales daca sunt incarcate cu materiale de constructii (var, ciment, tencuiala decorativa etc.), ele se vor dizolva si vor fi indepartate manual, fara deteriorarea suprafetelor.

Tocariile termopan (lemn, PVC, aluminiu) se vor curata doar cu spatule, spray-uri spuma profesionale pentru tencuiala decorativa si lavabila, gel-anticalcar profesional pentru ciment si alte solutii speciale fiecarui tip de murdarie/surplus. Pentru suprafetele exterioare cu inaltime de peste 7 metri, curatarea suprafetelor vitrate se va efectua doar prin alpinism utilitar.

Pretul corect il veti obtine in urma unei evaluari, serviciu gratuit din partea societatii noastre – 0728.126.994 sau email