Curatenie birouri, firme, spatii comerciale, curatenie post construct

Servicii curatenie


 
 

Servicii speciale

 

Sfaturile noastre

  • Pentru spatiile cu trafic mediu, unde intretinerea zilnica a pardoselii se realizeaza doar prin spalare cu mopul, este recomandat ca o data la doua saptamani/ o data pe luna sa se efectueze o spalare mecanizata, pentru eliminarea materiei depuse in timp (granule fine de nisip) pe pardoseala si pentru reducerea deteriorarii acesteia;
  • Daca pardoseala suporta tratament (polisare, ceruire), se recomanda aplicarea acestuia pentru protectie, in vederea unei intreţineri mai usoare si de durata mai lunga;
  • • In cazul pardoselilor de lemn, mai ales a celor de import (tratate special pentru o calitate superioara si pentru un anumit mediu util) solutiile utilizate pentru curatarea si intretinerea acestora difera de cele folosite pe piata romaneasca, chiar daca fac parte din categoria solutiilor profesionale.


Curatare Pardoseli


Din punct de vedere tehnologic, pardoselile sunt impartite in doua categorii: unele sunt rezistente la apa, detergenti si se pot curata mecanizat (gresie, mozaic, marmura, granit, linoleum/PVC etc.), altele sunt de esenta moale, sensibila (materie lemnoasa), care se vor curata doar cu solutii speciale fiecarui tip de pardoseala si prin metode moderne manuale si automatizate.

CURATAREA PARDOSELILOR REZISTENTE LA APA

Curatarea pardoselilor rezistente la apa  Curatarea pardoselilor rezistente la apa

Curatarea si intretinerea pardoselilor de esenta moale


Metodele de intretinere difera de la caz la caz, in functie de tipul de pardoseala, insa cel mai important este ca etapa de curatare sa fie facuta corespunzator, prin indepartarea prafului si prin degresarea completa a suprafetei.

Pentru suprafetele unde exista trafic mai mare, se recomanda sigilarea parchetului prin aplicarea unei rasini speciale. Aceasta va mari rezistenta fizica a pardoselii si va oferi un aspect placut, nou.
Curatarea si intretinerea pardoselilor de esenta moale  Curatarea si intretinerea pardoselilor de esenta moale
Vorbim in special de pardoseli sensibile (lemn), parchet lacuit sau tratat (ceruit), care se vor curata doar cu solutii speciale fiecarui tip de pardoseala (solutii de degresare, de curatare si de intretinere) si prin metode moderne (atat manual, cat si automatizat).

Costurile specifice acestui tip de curatenie difera de la caz la caz, in functie de forma si tipul de pardoseala, de suprafata si aria de desfasurare a activitatii.
Pretul corect il veti obtine in urma unei evaluari, serviciu gratuit din partea societatii noastre – 0728.126.994 sau email