Curatenie birouri, firme, spatii comerciale, curatenie post construct

Servicii curatenie


 
 

Servicii speciale

 

Sfaturile noastre

  • Pentru LUSTRUIRE - se vor folosi doar suportul abraziv si solutia corespunzatoare tipului de pardoseala;
  • CERUIREA - se va efectua doar dupa decaparea completa, fiind esential ca intreaga suprafata sa fie perfect curata;
  • POLISAREA, CERUIREA, RECRISTALIZAREA – sunt tratamente speciale aplicate pardoselilor, acestea fiind realizate doar cu firme de specialitate, care vor putea garanta calitatea lucrarilor si rezistenta acestora pe perioade indelungate, in conformitate cu cartile tehnice ale producatorilor.


Intretinerea si tratamente speciale aplicate pardoselilor


Curatarea si intretinerea pardoselilor  Curatarea si intretinerea pardoselilor
LUSTRUIREA:
Este procedeul folosit imediat dupa degresarea, curatarea si limpezirea mecanizata a pardoselilor.
Se executa doar mecanizat si este necesara pentru mentinerea aspectului de nou, metoda fiind folosita in special pentru suprafetele lucioase sau tratate.

CERUIREA:
Metoda este folosita pentru protejarea si intretinerea usoara a pardoselilor, fiind extrem de utila si de necesara din punct de vedere tehnic, dar mai ales din punct de vedere estetic.
Acest tratament aplicat pardoselilor are efect temporar si este utilizat in general in cazul intretinerilor permanente.
Tehnica moderna de lucru, folosita in cazul locatiilor mari, unde traficul este intens, se realizeaza doar cu utilaje automatizate, dotate cu aplicatoare speciale.
Pentru ceruirea pardoselilor cu suprafete reduse si greu accesibile, protectia se va face doar manual, cu aplicator clasic.

POLISAREA:
Este un tratament special aplicat manual pe anumite tipuri de pardoseli, imediat dupa decaparea, spalarea si limpezirea mecanizata a suprafetei.
Acest tratament este folosit pentru acoperirea porilor si protejarea suprafetelor prin sigilare. Polisarea actioneaza prin formarea peliculei permanente si lucioase care da un aspect placut de lac, lasand astfel suprafata usor de intretinut. Prin aceasta tehnica moderna, pardoseala va avea o rezistenta mai mare la actiunile fizico-chimice.
Se poate utiliza la fel de bine atat interior, cat si exterior, fara sa anuleze actiunile antiderapante ale acestora.

RECONDITIONAREA:
Reconditionarea pardoselilor inconstante in planeitate, deteriorate si puternic afectate de zgarieturi se realizeaza prin slefuire cu pietre diamantate si recristalizare. In urma acestui procedeu, sunt redate luciul si maretia initiale ale pardoselilor.
Metoda se va realiza doar mecanizat, prin 6 etape de slefuire, procesul este de durata (pentru o suprafata mata sau puternic deteriorata, aproximativ 2 ore / mp).

RECRISTALIZAREA:
Tratarea fizico-chimica a suprafetei ce se realizeaza doar mecanizat, cu ajutorul unei substante recristalizante (care confera suprafetei superficiale un luciu deosebit). Efectele recristalizarii: inchiderea porilor, rezistenta sporita la trafic intens.

Costurile pentru tratamentele speciale aplicate pardoselilor se vor face doar in urma unei expertize, dupa o evaluare a consumabilelor si a etapelor de executare a acestora.
Pretul corect il veti obtine in urma unei evaluari, serviciu gratuit din partea societatii noastre – 0728.126.994 sau email